3 upgrades die jouw woning moet hebben!

Is je huis aan een flinke upgrade toe of wil je gewoon de waarde ervan verhogen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Dan is vandaag je geluksdag, want wij hebben een aantal upgrades, veranderingen op een rijtje gezet die niet de waarde van je woning verhogen, maar waar jezelf ook nog eens veel baat aan hebt! We hebben rekening gehouden met ieder type budget, dus lees snel verder voor meer informatie! 

Likje verf 

Veel mensen denken meteen aan dure, grote investeringen wanneer ze het hebben over het upgraden van een huis. Terwijl een aanpassing aan je woning niet heel duur en moeilijk realiseerbaar hoeft te zijn! Je kunt namelijk door de buiten- en binnenkant van je huis een likje verf te geven al een behoorlijke impact maken. Het is belangrijk dat je goed uitrekent om hoeveel oppervlakte het gaat die geverfd moet worden. Op basis hiervan kun je dan bepalen hoeveel potten verf je moet inkopen bij de doe-het-zelfwinkels. Niet alleen ziet je huis er netjes en verzorgd uit, maar ook voorkom je met een goede verflaag dat het hout gaat rotten.  

Waterontharder 

Wist je dat kalkaanslag een grote boosdoener is van slijtage van witgoedapparatuur, keuken-en sanitair onderdelen huis? Denk aan de wc-pot, kranen, waterkoker en kranen. Ontzettend zonde als je om de haverklap nieuwe onderdelen moet kopen voor je woning, daar wordt niemand vrolijk van. Om dit te voorkomen is er een waterontharder op de markt gebracht die met een geavanceerde techniek kalk uit het harde water filtert en het zacht water maakt, zodat je langer kunt genieten van alles wat in je woning te vinden is die met water in aanmerking komt. Niet denk je vast: wat is zacht water en waar plaats je een waterontharder in je woning? Hoe meer kalk er in water zit, hoe harder men het water noemt dus met andere woorden: bevindt er weinig tot geen kalk in het water dat jij uit de kraan tapt? Dan noemt men dit zacht water. Het is belangrijk dat je een waterontharder altijd naast een watermeter plaatst. 

Verduurzaming 

Tot slot adviseren we je om zonnepanelen en isolatiemateriaal te plaatsen als je de waarde van je huis wilt verhogen. Bovendien wek je op deze manier je eigen energie op. Super voordelig, vooral nu de energieprijzen zo hoog zijn geworden! 

Aanbevolen artikelen