De voordelen van het huren van een verrijker

Grote en krachtige machines zoals een verrijker zijn vaak duur in de aanschafprijs, maar hoe zit het met de huur van zo’n machine? Alle voordelen van het huren van een verrijker worden besproken in deze blog. Een verrijker is een veelgebruikte machine in de bouw en industrie, maar eigenlijk in elke branche van toepassing is. Met de veelzijdige eigenschappen van de machine is het een echte all-rounder. Ben je nou geïnteresseerd geraakt in het huren van een verrijker? Lees dan snel verder.

Kosten

De verrijker is een dure machine, vooral als je kijkt naar het onderhoud en de benodigde accessoires die je nodig bent voor bepaalde werkzaamheden. Mensen vergeten snel dat de machine het nodige onderhoud nodig heeft, denk aan banden, slijtonderdelen en een onderhoudsbeurt. Hierdoor is het een stuk voordeliger om een verrijker te huren voor de werkzaamheden wanneer je het echt nodig bent. De kosten wisselen sterk per aanbieder of type machine, maar voor 80 euro per uur inclusief machinist kan je al een verrijker huren.

Service

Bij het huren van een verrijker komt ook een service kijken. De meeste verrijkers worden gebracht en gehaald. Deze service kan ervoor zorgen dat jij nooit zonder een machine komt te zitten en productief kan doorwerken. Naast de haal- en brengservice is er ook altijd iemand beschikbaar wanneer een machine kapotgaat. Zoiets kan natuurlijk voorkomen. Een voordeel van het huren is dat er altijd een vervangende machine aanwezig is of een monteur die het euvel zo snel mogelijk wil repareren. Deze service is er natuurlijk niet wanneer je zelf een machine aanschaft.

Periode gebonden

Het kan voorkomen dat je seizoensgebonden werk hebt, of dat je een tijdelijke klus hebt gekregen. Dan kan het huren van een verrijker de ideale oplossing zijn. Door een verrijker te huren kan je tijdelijk de machines inzetten die jij nodig hebt. Wanneer het voorkomt dat je een grote klus hebt is het ook altijd mogelijk om een schaarhoogwerker te huren. Deze schaarhoogwerker kan in kleinere ruimtes komen waar de verrijker niet kan komen. Hierdoor zijn deze machines een perfecte aanvulling op elkaar.

Aanbevolen artikelen